QUINA CONYA

QUÈ ÉS LA “QUINA CONYA” ?

La “Quina-Conya”, és un joc similar a un bingo pel que fa al funcionament,  però en lloc de repartir diners enmetàl·lic es reparteixen regals cedits per més de 220 col·laboradors o bé comprats amb les aportacions en metàl·lic de diferents empreses.

Comprant un sol cartró es pot jugar tota la nit i a partir de la mitja part es poden adquirir cartrons a un preu més reduït per tenir més opcions a optar al Bingo Final amb el Creuer pel Mediterrani entre altres regals.

I AIXÒ DE LA “CONYA”?

Entre premis directes, línies i bingos es fan les proves de conya, en que vosaltres sou els protagonistes. Els presentadors, que son uns showmans, demanaran un determinat nombre de voluntaris que hauran de pujar a l’escenari i es sotmetran a les proves més divertides. El guanyador té premi segur.

PREUS

El preu del cartró és de 22 € i el de la reserva de 3 € per persona.

Al final de la nit es fa un Bingo Especial, els beneficis del qual van destinats a la Marató de TV3. Per aquest Bingo es venen cartrons a part a 3 €/unitat i el premi és una magnífica Panera.

RESERVES

Per reservar taula cal trucar al telèfon 93 821 45 23.

  • del 7al 11 de desembre per la Quina del dia 12.
  • del 14 al 18 de desembre per la Quina del dia 19.

Cal confirmar la reserva abonant 25 €/persona (cartró+reserva) com a molt tard el divendres abans de la Quina, en el número de compte o en el lloc que us indicaran quan feu la trucada.

La reserva no és obligatòria, però si recomanable, sobretot per colles grans.

HORARI

La Quina comença a les 22 h de la nit i s’acaba… quan s’acaba!

PREMIS

DIA 12:

DIA 19: